In Touch
0

Za Jennifer Lopez razvod nije opcija

Sarajevo-x.com
U nedavnom intervjuu za magazin In Touch popularna američka pjevačica otvoreno je razgovarala o svom privatnom životu te oštro opovrgnula glasine o mogućem razvodu od Marca Anthonyja.

Naime, nakon što se na prošlosedmičnoj dodjeli Zlatnih globusa tridesetdevetogodišnja pjevačica, plesačica, glumica i modna dizajnerka pojavila bez vjenčanog prstena, ali ipak u pratnji supruga, tabloidi su se odmah raspisali o "bračnim problemima" Jennifer Lopez.

"Svaki put kada ne nosim svoj prsten, ljudi misle da se razvodim. Razvod nije i nikada neće biti opcija", prokomentarisala je najbogatija osoba latinoameričkog porijekla u Hollywoodu prema pisanju Forbesa.

S druge strane, pjevač Marc Anthony baš se i ne ponaša kao uzoran suprug, budući da je nedavno uhvaćen u društvu nepoznatih žena u noćnim klubovima u Las Vegasu i New Yorku, a on se i otvoreno žalio kako ga je Jennifer "učinila jadnim".

Jedan američki tabloid je otišao tako daleko da je objavio informaciju kako slavni par vijest o razvodu javnosti namjerava saopćiti na Valentinovo. Međutim, glasnogovornik Lopez i Anthonyja ove navode je okarakterisao kao "besmislene".

Zvijezda romantičnih filmova "Maid in Manhattan" i "Shall We Dance" iza sebe ima već dva propala braka. Sa kubaskim piscem Ojanijem Noaom u braku je bila od februara 1997. godine do januara 1998. godine, a sa plesačem Crisom Juddom rastala se u junu 2002. godine nakon deset mjeseci braka.

U trećem braku postala je majka blizanaca Maxa i Emme, koji će sljedećeg mjeseca proslaviti svoj prvi rođendan.