|

Za Emmu Watson je uspjeh to što zna koristiti mašinu za veš

Za Emmu Watson je uspjeh to što zna koristiti mašinu za veš
0
S
Sarajevo-x.com
22.2.2012. u 15:21
29
komentara
0

dijeljenja
Za Emmu Watson je uspjeh to što zna koristiti mašinu za veš
Iako se šuška da filmski angažman Emme Watson vrijedi 67 miliona dolara, glumica, koja iza sebe ima niz zapaženih uloga, je otkrila da je za nju uspjeh uživati u jednostavnim stvarima u životu.
Watson, kojoj je zvjezdani status donijela uloga Hermione Granger u filmovima o čarobnjaku Harryju Potteru, priznaje da joj je bilo teško funkcionirati nakon što je snimljen posljednji dio.

"Dok sam snimala Harryja Pottera živjela sam pod staklenim zvonom, a nakon toga sam morala naučiti kako funkcionirati izvan svega toga. Bio je to pravi izazov", kazala je 21-godišnja glumica.

Dodaje da je naučila kako koristiti mašinu za veš i kuhati, što je za nju pravi uspjeh. "To mi daje osjećaj pripadnosti ljudima koji se bave stvarima koje nemaju veze s glumom", kazala je Watson.

Glumica je zahvalna grupi prijatelja koji su joj pomogli da se suoči sa stvarnim životom. Watson, koja je počela glumiti još u djetinjstvu, je čitav život pod svjetlima reflektora, a sada se želi odmaknuti od svog tog glamura i posvetiti se fakultetu i stvaranju vlastitog životnog stila.
Prijavi grešku


Komentari (29)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...