Showbiz
0

Woody Harrelson: Penelope Cruz i Javier Bardem su u vezi

Sarajevo-x.com
Hollywoodska zvijezda Penelope Cruz i španski glumac Javier Bardem su u vezi, slučajno je u utorak na Santa Barbara International Film Festivalu otkrio njegov prijatelj i kolega Woody Harrelson.

Kako piše Sydney Morning Herald, glumac Woody Harrelson je slučajno potvrdio glasine o vezi ovo dvoje poznatih španskih glumaca u utorak za vrijeme gostovanja na Santa Barbara International Film Festivalu gdje je svom kolegi u filmu "No Country for Old Men" Javieru Bardemu uručio nagradu Montecito za njegov doprinos filmu.

"Ne mogu vjerovati koliko sreće ima Javier. Ako pogledate njegovu biografiju, jedna stranica samo opisuje njegov glumački put, a druga je ispunjena nagradama koje je osvojio. A da ne spominjem, ovo sam također saznao tek sinoć, trenutno izlazi sa Penelope Cruz", izjavio je Harrelson.

Na sami spomen imena Penelope Cruz, svi prisutni su veselo klicali, dok je postiđeni Bardem pokrio glavu rukama, prenio je Daily Mail.

Iako nisu nikada potvrdili da su u vezi, atraktivni španski par je prošle jeseni prepoznat na Maldivima, kao i kasnije na nekim drugim lokacijama.

38-godišnji glumac, koji je nominiran za filmsku nagradu Oskar, upoznao je 33-godišnju Penelope 1992. godine kada su zajedno glumili u španskom filmu "Jamon Jamon". Prošle godine su ponovo zajedno radili na novom filmu Woodyja Allena, koji je još uvijek bez naslova, a u kojem glumi i zanosna mlada glumica Scarlett Johansson.