Showbiz
0

Winoni Ryder roditelji zabranili da se uda za Johnnyja Deppa

Sarajevo-x.com
Scena iz filma "Edwards Scissorhands"
Scena iz filma "Edwards Scissorhands"
Hollywoodskoj zvijezdi Winoni Ryder bilo je zabranjeno da se uda za svog tadašnjeg dečka Johnnyja Deppa. Razlog tome je što je u to vrijeme bila maloljetna i njeni roditelji jednostavno nisu mogli dozvoliti da sebi upropasti život, prenosi britanski The Mirror.

Problematična glumica koja je glumila s Deppom 1990. u filmu "Edwards Scissorhands" zaljubila se u njega na snimanju i nedugo poslije oni su postali par.

Njihova vaza je svakim danom bivala dublja i jača pa su Winona i Johnny počeli razgovarati i o braku. No saznavši za to, njeni roditelji su joj strogo zabranili udaju opravdavajući se da je ona premlada za tako važan korak u životu.

Otac Winone Ryder je u intervjuu za magazin Vogue rekao da su Winona i Depp bili najpoznatiji par u Hollywoodu te je njihovu popularnost usporedio s popularnošću Brada Pitta i Angeline Jolie.

"Johnny mi se sviđao. To je istina. Ali nisam mogao dopustiti da se Winona uda za njega jer je bila premlada. Imala je samo 17 godina. Previše je bilo medijske pažnje oko njih, bili su najpoznatiji par", izjavio je njen otac.