Showbiz
0

Winona Ryder napokon progovara o svojoj krađi

Sarajevo-x.com
E! Online
E! Online
Nakon šest godina šutnje o skandalu u vezi s krađom, glumica Winona Ryder je napokon progovorila za augustovski broj magazina Vogue. Poznata glumica je rekla da je sama krađa nije spustila na dno koliko su to učinili mediji.

Iako su mnogi htjeli "masno" platiti za intervju s Winonom Ryder u kojem bi ona prokomentarisala skandal u vezi s krađom, glumica se odlučila šutjeti sve do sada.

Zvijezda filmova "Heather", "Girl, Interrupted" i "Alien: Resurrection" izjavila je kako je sam čin krađe nije spustio na dno koliko je to učinila medijska pompa oko slučaja.

"Medijska pažnja i navodi su bili ti zbog kojih sam se najviše stidjela. To se dogodilo u decembru 2001., dakle samo 2 mjeseca nakon 11 Septembra...a toliko se pažnje obraćalo na mene. Amerika je upravo bila napadnuta, ali ja sam bila važnija", rekla je glumica za magazin.

Nekoliko mjeseci prije incidenta, Winona je počela uzimati jake tablete protiv bolova zbog ozljede na ruci.

"Dva mjeseca prije, slomila sam ruku na dva mjesta i doktor mi je prepisao tablete protiv bolova, koje sam naravno isprva zbog toga i uzimala. Kasnije, više nisam znala šta me boli, ali sam i dalje nastavila uzimati tablete", rekla Winona. No holivudska glumica je priznala je da je nakon hapšenja prestala uzimati te lijekove.

Osim o krađi, Ryder je govorila i o tome kako sada nije u vezi, ali da bi u dogledno vrijeme htjela postati majka.