Neobičan izbor
33

William i Kate objavili porodičnu fotografiju, razlikuje se od dosadašnjih

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Princ William i princeza Kate Middleton objavili su svoju ovogodišnju božićnu čestitku, koja je zapravo porodični portret na kojoj poziraju sa svoje troje djece, dok su svi jednako obučeni.

Crno-bijela fotografija koju su odabrali princ i princeza od Walesa prikazuje ih nasmijane uz 10-godišnjeg princa Georgea, 5-godišnjeg princa Louisa i 8-godišnju princezu Charlotte koja sjedi na stolcu ispred svih njih. Odjeveni su u jednake jednostavne bijele košulje i tamne hlače, odnosno farmerice.

Klasična crno-bijela fotografija u portretnom stilu neobična je za Williama i Kate. Obično dijele fotografije u boji snimljene na otvorenom. Ovogodišnja fotografija, koja je snimljena u Windsoru, izgleda kao da je snimljena u studiju.

"George i Charlotte izgledaju tako odraslo", "Kate ja jako otmjena. Prekrasna obitelj", "Charlotte je mala ljepotica i nalikuje na kraljicu Elizabetu", "Kako su narasli", "Apsolutno predivna obitelj", "Prekrasna fotografija", "Ne mogu vas više voljeti", komentirali su njihovi pratitelji nakon što su objavili fotografiju na službenom profilu na Instagramu.

Britanci i obožavatelji kraljevske obitelji oduševljeni su takvom božićnom čestitkom i to jer je nenametljiva i ležerna, a mnoge je podjsetila na čestitke iz prošlih vremena, posebno one koje je pripremila Williamova majka, pokojna princeza Diana.

Božićna čestitka iz 1992. godine koju su objavili tadašnji princ Charles i Diana, prikazuje opuštene prinčeve Williama i Harryja koji poziraju ispred lagane teksturirane pozadine u bijelim košuljama i odgovarajućim hlačama.