Izazvao reakcije
152

Will Smith čestitao rođendan bivšoj ženi: Ti si najbolja mama ikad

Klix.ba
Fotografija: Instagram
Fotografija: Instagram
Will Smith je pokazao da još uvijek cijeni i voli svoju prvu ženu Sheree Zampino, te joj je čestitao rođendan preko Instagrama što je izazvalo brojne reakcije fanova od kojih je jedan izjavio da je Jada Smith vrlo razumna supruga.

Will Smith je u petak čestitao rođendan bivšoj ženi Sheree Zampino nazivajući je najboljom mamom ikad. Uz čestitku je objavio i sliku njih dvoje koja je napravljena kada je njihov sin Trey još bio beba.

Mnogi fanovi su reagovali na ovu objavu, a komičar Chris Rock je izjavio da Will sigurno ima jako razumnu ženu.

Zampino je također odgovorila na komentar "Hvala ti Will, i hvala Trey što si razlog našeg sastajanja. Također hvala Jadi što je razumna, sigurna i nevjerovatna žena i majka, te bonus roditelj i partner u roditeljstvu"

Jada Smith je također čestitala rođendan Sheree kroz objavu na Instagramu.

"Sretan rođendan Sheree! Zahvalna sam na nevjerovatnom životnom putovanju kroz koje smo prošle zajedno. Puno puta si nam pomogla i naučila nas bitne lekcije. Drago mi je da smo kroz sve ovo pronašle prostor da se smijemo i plačemo skupa i da dijelimo porodične radosti. Ti si naš naljepši poklon, želim ti pokloniti cijeli svijet", napisala je Jada.

Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram

Njih dvije su se ranije ove godine prisjetile davnih vremena kada nisu bile u prijateljskim odnosima. Jada je spomenula telefonski poziv kada je Trey imao samo tri godine, te ga je Sheree nazvala da popričaju a Jada se javila na telefon.

"Svađale smo se, palo je dosta teških riječi. Will je morao uletiti i riješiti stvar jer je svađa postajala ogromna. Objasnio mi je da je Sheree Treyeva majka i da se ne trebam petljati u njihov odnos. Drago mi je da smo od tad riješile nesuglasice", rekla je Jada.