Poslije 11 godina pauze
0

VIDEO / Whitney Houston razočarala Britance

Sarajevo-x.com
Whitney Houston je po prvi put nakon 11 godina nastupila u Velikoj Britaniji, na sinoćenjm koncertu održanom u Birminghamu. Kako prenose britanski mediji, Houston je uveliko razočarala publiku koja je morala platiti 113 eura da bi je vidjela.

Daily Mail prenosi veliko razočarenje posjetilaca koncerta koji su izjavili da nije dala sve od sebe, a jedan od njenih fanova je za Radio 5 rekao kako je to bio najgori koncert na kojem je ikada bio u životu.

Pjevačica je prošle sedmice dobila infekciju organa za disanje i bila je prisiljena da otkaže nekoliko koncerata, što je očito utjecalo i na njen sinoćnji nastup.

Ona je posjetiocima na koncertu u Birminghamu rekla kako se ipak dobro osjeća i zahvalila im što pitaju kako je.

Iako je koncert prošao bez problema, fanovi su usred koncerta postali nervozni jer ih Whitney ostavila 15 minuta da čekaju dok je mijenjala garderobu.

The Sun je napisao da su vrijeme i ovisnost o drogama ostavili traga na njen uzbudljivi glas, koji je sada dublji, te naveo kako ona još uvijek ima problme.

Independent je naveo da ona nije uspjela da ponovi svoj početni uspjeh ali da još uvijek ima impresivan glas i da se možete smatrati sretnim ako je čujete negdje na koncertu.

Guardian je naveo da je ipak dokaz njene svjesnosti i zdravlja upravo pjevanje.