Mogla bi postati beskućnica
0

Whitney Houston potrošila svoje bogatstvo

Sarajevo-x.com
Whitney Houston uskoro bi se trebala na velika vrata vratiti na ekrane i to u remakeu filma "Sparkle" iz 1976. zajedno sa pop zvijezdom Jordin Sparks, no mediji pišu da joj baš ne cvjetaju ruže. Whitney je navodno potrošila sve što je zaradila u svojoj izuzetno bogatoj karijeri.

Pjevačica (48) koja je prebrodila kokainsku ovisnost je navodno bila toliko rastrošna da je potrošila i 100 miliona koje je imala prema ugovoru sa svojom izdavačkom kućom.

Kako pišu američki mediji Whitney je finansijski podupirala njena izdavačka kuća Arista koja joj je dala predujam za sljedeći album.

"Njeno bogatstvo je otišlo, izdavačka kuća ju je podržala milionima, ali sada niko ne zna kada će izlaći album. Mogla bi postati beskućnica", rekao je izvor blizak izdavačkoj kući, prenose američki mediji.

Pjevačica je navodno toliko u minsu da je čak morala pozajmiti manje novčane iznose od prijatelja. "Nekada nazove nekoga čak da posudi 100 dolara", kaže izvor.

Međutim, njen glasnogovornik negire sva glasine o bankrotu pa tako Daily Mail piše da ih je pozvao pjevačicin glasnogovornik i rekao da je "sve to smiješno i nije istinito".