Sastajali se na ranču Neverland
0

Whitney Houston i Michael Jackson su bili u vezi devedesetih

Klix.ba
Whitney Houston i Michael Jackson
Whitney Houston i Michael Jackson
Michael Jackson i Whitney Houston su bili u tajnoj vezi početkom devedesetih. Ove informacije je otkrio bivši tjelohranitelj preminulog kralja popa Matt Fiddles.

Fiddles tvrdi da se Michael zaljubio u Whitney i da su se njih dvoje često sastajali na ranču Neverland. Pjevačica je umrla u 48. godini u februaru ove godine.

Jackson i Houstonova su vezu započeli šest godina nakon njene navodne afere sa Michaelovim bratom Jermaineom Jacksonom.

"Volio sam Michaela mnogo, ali je konačno došlo vrijeme da se oslobodim svega što me je godinama užasavalo i uznemiravalo. Znam da će moja priča okončati sve laži o tome da je Michael zlostavljao djecu. On to nije činio. Jedna od mnogih priča za koje se ne zna je ta da je Michael bio u tajnoj vezi sa Whitney Houston, koju nikada nije prebolio. Bio je veoma ljut kada je saznao da je ona spavala i sa njegovim bratom Jermaineom, ali uprkos tome mu je bilo stalo do nje cijeli njegov život. Upoznali su se jer su bili dvije najveće muzičke zvijezde na planeti, pa su se i kretali u istim krugovima. Dobro su se razumjeli jer su znali šta znači biti slavan. Whitney se praktično doselila na ranč. Michael se oduvijek nadao da će veza postati ozbiljna i da će se vjenčati", kazao je Fiddles.

Njihova veza je navodno trajala samo dvije sedmice, a Whitney se udala za Bobbyja Browna godinu dana nakon toga. Ponovo su bili zajedno tokom Michaelovih koncerata u Madison Square Gardenu 2001. godine.

"Tada su se posljednji put zagrlili, a Michael je molio Whitney da prestane koristiti droge koje su uništavale nejn život. Govorili su tiho i jedno drugom su izjavili ljubav, a nakon toga su se zagrlili. Bilo je mnogo emocija na njihovim licima", dodao je Fiddles.

Fiddles je također rekao da bi upravo on mogao biti biološki otac Michaelovog sina Blanketa jer je donirao spermu pjevaču.

Grupa Jackson 5 je nedavno saopćila da je zainteresovanja za kreiranje Michaelovog holograma koji bi se s njima mogao pojaviti na turneji u budućnosti.