Želi se iskupiti
0

Wayne Rooney otišao na putovanje sa suprugom Coleen

Sarajevo-x.com
Coleen i Wayne Rooney su nakon otkrivene seks-afere igrača Manchester Uniteda odlučili otići na drugi medeni mjesec kako bi riješili razmirice i učvrstili svoj brak. Tačnije Wayne se pridružio svojoj supruzi na njenom poslovnom putovanju u Češku.

Napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney je upleten u seks-skandal prošlog mjeseca kada je prostitutka Jennifer Thompson izjavila da je imala seksualne odnose sa engleskim reprezentativcem u periodu dok je njegova žena bila trudna.

Odvojen od fudbalskih terena najmanje tri sedmice zbog povrede, Wayne je odlučio praviti društvo svojoj supruzi na njenom poslovnom putovanju u Prag.

"Wayne želi ovaj poslovni put učiniti drugim medenim mjesecom. Očajno želi ispraviti svoju pogrešku. Dogovorili su se da svog sina povjere Coleenenim roditeljima nekoliko dana kako bi bili potpuno sami i prisjetili se zbog čega su zavoljeli jedno drugo", rekao je izvor blizak poznatom paru za "Sunday Mirror".

Par je u nedjelju navečer stigao na aerodrom odvojeno i nisu hodali jedno pored drugog.

Wayne Rooney polaže velike nade u ovo putovanje, ali ostaje da se vidi da li će mu njegova supruga tako lako i brzo oprostiti nevjeru.

Dok Coleen uspješno gradi svoju karijeru, Wayne ima problema sa svojom.

Kompanija "Coca Cola" je prekinula planove da na svoje konzerve stavi lik popularnog igrača Uniteda nakon što su ga šefovi kompanije u Americi nazvali "odvratnim" zbog njegove nevjere supruzi.

Lik 24-godišnjeg fudbalera koji zarađuje oko 700.000 eura godišnje od reklamiranja osvježavajućih pića, trebao se pojaviti na konzervama i flašama pića Coke Zero u višemilionskoj kampanji koja bi trajala do 2011. godine.

Izvori u Americi kažu da šefovi kompanije žele otkazati Rooneyjev ugovor jer misle da priče koje kruže oko imena Waynea Rooneya nikako nemaju mjesta pored imidža Coca Cole.