Warren Beatty spavao sa više od 12.000 žena

S
Sarajevo-x.com
4.1.2010. u 18:04
0
23
Warren Beatty spavao sa više od 12.000 žena
0
Warren Beatty spavao sa više od 12.000 žena
Legendarni hollywoodski glumac i veliki zavodnik Warren Betty pohvalio se u svojoj novoj biografiji kako je spavao sa više od 12 hiljada žena.
Kroz njegov krevet 'prošle' su Joan Collins, Madonna, Jane Fonda, Isabelle Adjani, Diane Keaton, Julie Christie, ali i na hiljade anonimnih žena koje su činile samo mali djelić burnog, ljubavnog života slavnog glumca.

Navodno, 72-godišnji glumac se 'otvorio' Peteru Biskindu, koji je zapravo autor biografije, te ispričao kako je spavao sa čak 12.775 žena ne računajući u to seks nabrzinu, usputni grupni seks ili ukradene poljubce.

U biografiji se spominje i ljubavna veza između slavnog glumca i Joane Collins.

Pozivajući se na Warrenove riječi autor biografije je ispričao kako je Joan Collins slavnog glumca napustila jer je bio 'nezasit' u krevetu, i u suštini on je vodio ljubav, a ona je samo ležala.

Nekad u tom periodu, kada se rastao sa Joan, Beatty je upoznao Madonnu.

"Beatty je čovjek kojeg su obožavale mnoge žene, a s Madonnom je bio na opasnom tlu“, kazao je autor nove biografije.

Inače, na ovu biografiju je reagirao i sam hollywoodski zavodnik tvrdeći da on nije odobrio tu biografiju, koja je nazvana 'Star: How Warren Beatty Seduced America', te da su mnogi detalji u knjizi neistiniti.

Inače, zvijezda filma 'Bonnie and Clyde' od 1992. godine živi sa suprugom Anette Benning, a ako je vjerovati ovoj biografiji, on je od dvedesete godine (kad je izgubio nevinost), pa do 1992. spavao sa prosječno jednom ženom dnevno.


Komentari (23)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: