Nova biografija
0

Warren Beatty spavao sa više od 12.000 žena

Sarajevo-x.com
Legendarni hollywoodski glumac i veliki zavodnik Warren Betty pohvalio se u svojoj novoj biografiji kako je spavao sa više od 12 hiljada žena.

Kroz njegov krevet 'prošle' su Joan Collins, Madonna, Jane Fonda, Isabelle Adjani, Diane Keaton, Julie Christie, ali i na hiljade anonimnih žena koje su činile samo mali djelić burnog, ljubavnog života slavnog glumca.

Navodno, 72-godišnji glumac se 'otvorio' Peteru Biskindu, koji je zapravo autor biografije, te ispričao kako je spavao sa čak 12.775 žena ne računajući u to seks nabrzinu, usputni grupni seks ili ukradene poljubce.

U biografiji se spominje i ljubavna veza između slavnog glumca i Joane Collins.

Pozivajući se na Warrenove riječi autor biografije je ispričao kako je Joan Collins slavnog glumca napustila jer je bio 'nezasit' u krevetu, i u suštini on je vodio ljubav, a ona je samo ležala.

Nekad u tom periodu, kada se rastao sa Joan, Beatty je upoznao Madonnu.

"Beatty je čovjek kojeg su obožavale mnoge žene, a s Madonnom je bio na opasnom tlu“, kazao je autor nove biografije.

Inače, na ovu biografiju je reagirao i sam hollywoodski zavodnik tvrdeći da on nije odobrio tu biografiju, koja je nazvana 'Star: How Warren Beatty Seduced America', te da su mnogi detalji u knjizi neistiniti.

Inače, zvijezda filma 'Bonnie and Clyde' od 1992. godine živi sa suprugom Anette Benning, a ako je vjerovati ovoj biografiji, on je od dvedesete godine (kad je izgubio nevinost), pa do 1992. spavao sa prosječno jednom ženom dnevno.