"Velika privilegija"
141

Vučićeva zastupnica opet postala tema ismijavanja, pohvalila se: Položila sam seminar

I. S.
Foto: Instagram/1.stasa
Foto: Instagram/1.stasa
Staša Stojanović, zastupnica Srpske Narodne Stranke Aleksandra Vučića, je ponovo postala meta ismijavanja na društvenim mrežama. Naime, pohvalila se da je položila seminar.

"U Kini sam uspješno položila Seminar za srpske parlamentarce. Poseban fokus je bio na energetici, ekonomiji i infrastrukturi. Dajem 110 posto sebe u poslu i velika je privilegija biti među najboljima", napisala je.

Očekivano, ubrzo su uslijedili brojni komentari na njen račun.

"Šta si to položila u Kini mogu samo zamisliti", "Draga Stašo, čestitam ti na neviđenom uspjehu! Sigurna sam da do sada niko nikada nije položio seminar", "Ne znam kako i zašto mi izlaze njene objave, ali se slatko nasmijem. Kurs za srpske parlamentarce", "Draga moja, svaka čast na položenom seminaru. Mora da je bilo jako teško spremiti se za polaganje. Možemo li znati koju si ocjenu dobila?", neki su od njih.

Kao što je već poznato, ona se u januaru ove godine pohvalila da obnaša još jednu funkciju. Naime, počela je raditi kao glavna stručna saradnica u Elektrodistribuciji Srbije. Na fotografiji, koju je objavila na Instagram storyju, je pisalo da radi u Službi za podršku tržištu.

Iako je od 2020. zaposlena u Elektrodistribuciji Srbije, u podacima Agencije za sprečavanje korupcije nije navedeno da je ona to prijavila, prenijela je Nova.rs.