Showbiz
1

Vruće fotografije Andreja Pejića s Jelenom Karleušom

Klix.ba
Jedan od najpoznatijih svjetskih androginih modela Andrej Pejić porijeklom iz BiH ispunio je jednu od svojih najvećih želja - upoznao je Jelenu Karleušu. No, dobio je i više od toga sudeći prema fotografijama.

Pjevačica i supermodel uradili su seriju fotografija za naslovnu stranu magazina Story! pod nazivom "Ljubav na prvi pogled".

Fotografije su vatrene, a video sa snimanja još vatreniji gdje su Pejić i Karleuša prikazani u krevetu dok se maze, a umalo je pao poljubac.

Andreju Pejiću, koji je krasio naslovnice "Ellea", "Voguea" i ostalih prestižnih modnih magazina, ovo je prvi put da pozira za jedan srbijanski magazin.

Prema pisanju srbijanskih medija Pejić je doputovao je u Srbiju prošlog petka kako bi promovisao koncert "Depeche Modea", koji je održan u nedjelju na beogradskom "Ušću". Veliku pažnju izazvala je vijest da je Pejić tražio je da ga njegovi domaćini u Beogradu odvedu u posjetu Klinici za promjenu pola jer želi pružiti podršku transrodnim ljudima koji su se odlučili na takav korak.