Showbiz
0

Vrijeme je za ženidbu - izaberite bogatu nasljednicu

Sarajevo-x.com
Vaša majka vas pegla sa ženidbom, ozbiljnošću i unucima, a vama je do provoda i zezancije. Ko zna, možda možete imati i jedno i drugo. Sve što trebate je da se bogato oženite. Kandidatkinje su mlade i bogate. Što se ljepote tiče, sve je stvar ukusa, zar ne?!

Nicky Hilton

Nicky je rođena 1983. godine. Zgodna, mlada i ima afiniteta za posao. Pored toga što je model, kreira i odjeću za djevojčice i mlade žene. Također planira otvoriti vlastiti lanac hotela, koji bi se zvalo, "Nicky O".

Paris Hilton

Paris je starija, ali ne i pametnija sestra gore spomenute Nicky. Rođena je 1981. godine i jedna je od najvećih partyjanerica u Americi. Trenutno se sprema za odlazak u zatvor zato što je bila zločesta. Vjerujemo da će iz zatvora izaći kao preporođena osoba, jer život u privatnoj ćeliji može biti okrutan.

Hind Hariri

Napokon jedno manje poznato ime. Pored što je jako obrazovana, Hindi je ujedno i najmlađa milijarderka na svijetu. Novac je naslijedila nakon što joj je ubijen otac, Rafik Hariri, 2005. godine.

Dylan Lauren

[SLIKA]1[/SLIKA]Dylan je u ranim tridesetim godinama. Poznato prezime ponijela je od tatice, modnog tajkuna Ralpha Laurena. Vlasnica je trendovske prodavnice slatkiša u kojoj prodaje vlastitu liniju bombona, čokolada i odjeće.

Casey Johnson

Casey je kćerka Woodyja Johnsona, vlasnika New York Jetsa. No, to nije sve. Ona je i nasljednica velikog kozmetičkog carstva, Johnson & Johnson. Rođena je kao milijarderka te tako i odrasla. Išla je u školu sa Paris Hilton, a nedavno je usvojila dijete iz Kazahstana.

Anna Anisimova

Anna je poznata kao ruska Paris Hilton. Čak vodi buran društveni život kao Paris. Tatica je Vasilij Anisimov - kralj aluminija. Ipak eventualni brak sa ovom nasljednicom je rizičan, budući da je Annina starija sestra ubijena. Neki kažu da je to ljubomora naroda prema bogatima, drugi šapuću mafija.