Prostitutka Zahia Dehar
0

"Volim i Riberya i Benzemu i Govoua"

Sarajevo-x.com
Zahia Dehar
Zahia Dehar
Tinejdžerka optužena da je pružala seksualne usluge najmanje trojici francuskih fudbalera dok je bila maloljetna izjavila je da ih "voli sve", piše Daily Mail.

Marokanka Zahia Dehar, koja sada ima 18 godina, bila je šokirana kada je saznala da će se igrači suočiti sa kaznom zatvora od tri godine, nakon što imali seks sa njom dok je bila maloljetna.

Prostitutka kaže su fudbaleri Franck Ribery (27), Karim Benzema (22) i Sidney Govou (30) prema njoj imali dosta poštovanja, te da bi ih trebalo pustiti na miru.

Igrač minhenskog Bayerna Ribery, za koga sada Chelsea nudi 46 miliona eura, odveo je Dehar u jedan njemački hotel gdje su imali seks.

On je policiji rekao da je prostitutki platio oko 2.000 eura da se može vratiti u Francusku. Prostitutka je policiji kazala da je od trojice francuskih fudbalera dobila 2.000 eura za seks za jednu noć.

Prostitucija u Francuskoj je legalna, ali osoba koja se bavi tim poslom mora imati navršenih 18 godina. Ona se prostitucijom bavi od marta 2008. godine i zarađuje preko 20.000 eura mjesečno.

Ljepotica koja živi sada u Parizu čak je proslavila svoj 18. rođendan sa Riberyem nekoliko mjeseci nakon što je započeo njihov odnos.

Ribery, koji se smatra najboljim igračem u Francuskoj, priznao je da sa tinejdžerkom imao seksualne odnose koji su trajali nekoliko mjeseci. On se nada će nastupiti na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi u junu i julu ove godine.

Govou, igrač Lyona, je samac, iako ima pet godina staru kćerku sa bivšom djevojkom Pascale. Za Benzemu, koji igra za Real Madrid i trenutno je na meti Manchester Uniteda, se vjeruje da je, također, samac.

Ribery je oženjen i uprkos ovom skandalu žena mu je ostala vjerna.