Vogue u kojem je Meghan Markle bila gošća urednica najbrže prodan u historiji

Vogue u kojem je Meghan Markle bila gošća urednica najbrže prodan u historiji
12
D
DP
15.2.2020. u 07:53
6
komentara
12

dijeljenja
Vogue u kojem je Meghan Markle bila gošća urednica najbrže prodan u historiji Foto: AFP
Urednik britanskog Voguea Edward Enninful objavio je u četvrtak da je septembrsko izdanje, u kojem je Meghan Markle bila gošća urednica, najbrže prodani broj u historiji britanskog Voguea.
Kako bi to proslavila, Markle je na Instagramu podijelila snimak na kojem ona i Edward pričaju o ovom značajnom izdanju.

View this post on Instagram

Earlier today @edward_enninful, the Editor in Chief of @britishvogue shared: “#ForcesForChange, guest edited by The Duchess of Sussex @SussexRoyal, was our fastest-selling issue in the history of #BritishVogue ( sold out in 10 days) and the biggest-selling issue of the past decade. I can't wait to see what 2020 has in store...” • To celebrate, we wanted to share this never before seen video behind the scenes with Edward and The Duchess of Sussex on the creation of this special issue. Please note, this was filmed last August in London. Congratulations to all of those who took part in the 2019 September issue, and huge thanks to those who supported and helped make this a success! Video credit: Directed by @kloss_films Copyright @sussexroyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on


Na snimci, veoma raspoložena i nasmijana u jednom trenutku Edwardu poklanja šešir sa šljokicama kako bi proslavili. Edward Enninful insistira na tome da je Meghan rođena urednica, prenosi časopis Hello.

"Nikada nisam vidio ništa slično. Bila si uključena u čitav proces, od početka do kraja", istaknuo je Edward.

Dodao je i da je bio veoma uzbuđen kada je ušao u Kensingtonsku palaču kako bi se sastao s Meghan.

Vojvotkinja je istakla da je modni element časopisa prepustila profesionalcima.

"Jedino što sam ih pitala bilo je: 'Jeste li upoznati s kraljevskim modnim stilom i kodom odijevanja?' i 'Možete li u ovom broju predstaviti odjeću koja je napravljena od održivih materijala?' Tek tada sam bez problema sve prepustila stručnjacima", prokomentirala je Meghan.

"Željela si da fokus bude na ženama koje mijenjaju svijet, ženama koje rade nevjerojatne stvari, što je zapravo srž britanskog Voguea", dodao je Edward.

Markle se dotaknula i sada već poznatog ogledala koje je postavila na centralni dio naslovne stranice.

"Srećom, ogledalo je našlo svoje mjesto na naslovnoj stranici, željela sam da svako ko kupi časopis može sebe vidjeti u njemu, veoma sam ponosna što smo to postigli", istaknula je Meghan.

Kada je prvi put najavljeno da će Meghan biti gostujuća urednica septembarskog izdanja Voguea, ona je izdala saopćenje:

"Proteklih sedam mjeseci su za mene bili veoma dragocjeni. Saradnja s Edwardom, kako bismo zajedno usmjerili fokus časopisa na određene vrijednosti, uzroke i ljude koji danas mijenjaju svijet, neprocjenjiva je. Nadam se da će svi moći osjetiti snagu kolektiva u raznovrsnom izboru žena koje smo izabrali za naslovnicu. Nadam se da će se čitatelji osjećati nadahnuto kao i ja 'snagama promjena' koje će pronaći na ovim stranicama."
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...