Našalila se
73

Voditeljica dodjele Oscara prozvala Leonarda DiCaprija, spomenula njegove mlade partnerice

I. S.
Foto: Twitter/voguespain
Foto: Twitter/voguespain
Voditeljica dodjele Oscara Amy Schumer se našalila na račun Leonarda DiCaprija, a spomenula je i njegove mlade partnerice.
"Šta da kažem o Leonardu DiCapriju? Učinio je toliko toga u borbi protiv kilmatskih promjena i ostavio čistiju i zeleniju planetu za svoje djevojke", kazala je i sarkastično dodala: "Zato što je on dosta stariji od njih."

Podsjećamo, DiCaprio je ambasador UN-a i zalaže se za podizanje svijesti o tome kako klimatske promjene i nemar o okolišu utječu na čovječanstvo. O tome govori i film "Don't Look Up" u kojem je glumio.

Međutim, glumac je bio na udaru kritika jer je plovio Karipskim morem na jahti koja proizvodi ogromne količine ugljen-dioksida. Bio je u društvu prijatelja i 22-godišnje djevojke Camile Morrone, što je također zasmetalo brojnim korisnicima društvenih mreža.

Ovo nije bio prvi put da je prozvan zbog veza s mlađim djevojkama. Rebel Wilson je ranije ovog mjeseca na dodjeli BAFTA nagrada rekla 20-godišnjoj Emiliji Jones: "Ti si definitivno osoba koju DiCaprio smatra najatraktivnijom ovdje. On obožava mlađe djevojke."