Lani okončali vezu
57

Voditelj Potjere napravio iznimku i progovorio o 28 godina mlađoj bivšoj partnerici

I. B.
Joško i Jelena bili su zajedno od 2015. pa sve do lani (Foto: PIXSELL)
Joško i Jelena bili su zajedno od 2015. pa sve do lani (Foto: PIXSELL)
Joško Lokas, hrvatski producent i voditelj najpoznatiji po popularnom kvizu Potjera, otkrio je neke detalje iz svog privatnog života, što je rijetkost budući da ga inače nastoji čuvati samo za sebe.

Joško je poznato tv lice koje je postalo još upečatljivije 2019. godine kada je umjesto Tarika Filipovića, došao na mjesto voditelja kviza koji je izuzetno popularan u cijeloj regiji.

Unatoč tome što ga svakodnevno gledamo na malim ekranima, Joško rijetko govori o privatnosti, a sada je napravio iznimku i otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom djevojkom Jelenom Katarinom Kapom s kojom je lani raskinuo šestogodišnju vezu.

"U posljednje vrijeme malo se manje viđamo, ali to je normalno. Neko vrijeme smo intenzivnije", rekao je Joško za hrvatski Story.

Lokas i Jelena bili su zajedno od 2015. godine, a često su bili u centru pozornosti zbog velike razlike u godinama. Lani su, ipak, odlučili staviti tačku na svoju vezu, no ostali su u dobrim odnosima, a zajedno i surađuju.

Naime, Jelena je, osim što nosi titulu bivše hrvatske misice, također voditeljica, a pojavljuje se i u seriji "Nestali" čiji je scenarij napisao Lokas.

"Ona je to zaslužila. Nisam napravio ništa što ona nije zaslužila svojim radom i nekim angažmanom. Meni je to prirodno, svi ljudi na ovom svijetu moraju u jednom trenutku odvojiti privatno od poslovnoga. Tako smo i mi", zaključio voditelj.

Joško je inače i otac troje djece, sinova Tome i Jakova te kćerke Noe sa bivšom suprugom Ivanom Silom.

Kratko se osvrnuo i na Potjeru, rekavši kako mu u početku nije bilo svejedno što će "stati u tuđe cipele", no to je danas druga priča.

"Tarik i ja smo veliki prijatelji, njemu sam zahvalan što me preporučio, ali u početku nisam htio to raditi. Kada nekoga nakon 820 epizoda morate zamijeniti, nije to baš najugodnija stvar bez obzira što smo svi mi profesionalci. Međutim, ispalo je kako je ispalo", rekao je Joško i istakao kako se nada da će još dugo biti u ulozi voditelja ovog kviza.