|

Voditelj Assi Azar na Eurosongu strastveno ljubio supruga

Voditelj Assi Azar na Eurosongu strastveno ljubio supruga
921
Klix.ba
20.5.2019. u 10:11
128
komentara
921

dijeljenja
Voditelj Assi Azar na Eurosongu strastveno ljubio supruga Foto: Instagram
Izraelaca Assija Azara koji je bio jedan od voditelja ovogodišnjeg Eurosonga kamere su uhvatile u strastvenom poljupcu sa suprugom Albertom Escolom. Ovu fotografiju njegov je suprug podijelio na Instagram profilu.
Popularni televizijski voditelj Assi Azar i njegov partner Albert Escola vjenčali su se nakon dugogodišnje veze 2016. godine u Šapniji, a svoje vjenčanje proslavili su u LGBT noćnom klubu u Orlandu.

"Uvijek sam tu da te podržim, dušo. Večeras si bio sjajan", napisao je njegov suprug na Instagram profilu pored fotografije na kojoj se ljube.


Ovaj 39-godišnji voditelj je javno priznao da je homoseksualac 2005. godine kada je u dokumentarnom filmu "Mom and Dad: I Have Something to Tell You" priznao svoju seksualnu orijentaciju."Eurosong je ionako prilično otvoren prema LGBTQ zajednici pa ima smisla da je i jedan od voditelja dio te zajednice. Kad sam s 24 godine 'izašao iz ormara', agent mi je rekao da je to kraj moje karijere te da me nakon toga niko neće zaposliti. No, vremena se mijenjaju, naročito u Izraelu", rekao je Assi za britanski Attitude.To ga je učinilo jednim od najaktivnijih i najutjecajnijih homoseksualnih osoba. On je najavio i da će svoj honorar za vođenje Eurosonga donirati organizaciji Israeli Gay Youth.
Prijavi grešku


Komentari (128)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...