Ne želi govoriti o firmi
45

Vlado Georgiev nastavio vrijeđati novinare: Reketaši koji su se sjetili da mene malo "čačkaju"

I. S.
Foto: Instagram/vladogeorgiev
Foto: Instagram/vladogeorgiev
Crnogorski pjevač Vlado Georgiev nastavio je vrijeđati novinare srbijanskog portala Nova.rs nakon što su ga pitali da otkrije više detalja o poslovanju njegove firme Dunav Cargo, koja se bavi riječnim prevozom tereta.
"Eto imamo na pomolu Nove.rs reketaše koji su se sjetili da mene malo čačkaju, došli na red ljudi sa stavom, valjda zato. Ok, izvjesni mali kvazi novinarčić je krenuo da vršlja po mom životu i odlučio je da me predstavi, hm, nekako, ne znam, ali... Idemo, nismo odavno", napisao je na svom Twitter profilu.
Podsjećamo, spomenuti portal je objavio da je u finansijskom izvještaju navedeno da je firma tokom 2021. ostvarila zaradu od 305 hiljada eura. Izvještaj za 2022. još uvijek nije poznat. Novinar tvrdi da je pjevač počeo vrijeđati i psovati mu nakon što je zatražio komentar o njegovoj novoj firmi.

"Molim te, nemoj da ulaziš u ovu igranku sa mnom. Nemoj da mi se uservaš u život da ne bi bilo problema, razumiješ. Znači, molim te, kao čovjeka te molim. Napravit ću se da nisam vidio ovaj mail. Nastaviš li ovako da mi drkš te podatke i da mi roviš po životu tražit ću te po gradu. Jesi li razumio? Ne znam da li si me razumio. Znači, samo si mi ti falio, samo ste mi vi falili. Molim te kao čovjeka, samo mi reci da li si me shvatio?", kazao je Georgiev.