Mirror
0

Vjerila se Naomi Campbell?

Sarajevo-x.com
Supermodel Naomi Campbell u strasnoj je vezi sa ruskim bogatašem Vladimirom Doroninom, a posljednje glasine o slavnom paru govore da su se možda i vjerili.

Tamnoputa Britanka napustila je London kako bi sa Doroninom živjela u Moskvi, a njihov prijatelj, na čije riječi se poziva list Mirror, izjavio je: "Kad ju je Vlad pitao da se useli u njegov penthouse, nimalo nije razmišljala. Počela je sa časovima ruskog i veoma se potrudila da se poveže sa njegovim prijateljima."

Da bi joj se zahvalio, Vladimir je Naomi kupio Van Cleefov dijamantski prsten.

Naomi (39) je Vladimira (47) upoznala na Filmskom festivalu u Cannesu prije 18 mjeseci, a posljednji put su snimljeni zajedno prošle sedmice u Sao Paolu u Brazilu.

"Kad bi je neko upitao da li je novi prsten poklon od Vlada, ona bi klimnula glavom i nasmijala se. Zračila je pozitivom", kaže neimenovani prijatelj. "Već se uključila u posao u Rusiji - u martu će biti gost-urednik Voguea, što je velika čast."

"Možda nije dobila zaručnički prsten, ali se nadamo da je vjenčanje u planu. To bi bio logičan sljedeći korak", dodaje prijatelj poznatog para.