Engleska
0

FOTO / Vjenčali se Peter Crouch i Abbey Clancy

Sarajevo-x.com
Engleski reprezentativac Peter Crouch i njegova dugogodišnja djevojka, model Abbey Clancy, izrekli su u četvrtak sudbonosno "da" na ceremoniji u Leicestershireu.
Par već ima kćerku, koja je došla na svijet prije tri mjeseca. Uprkos tome, mladenki su mnogi zavidjeli na savršenoj figuri, koju je ponosno pokazivala u haljini Gilesa Deacona, za koju se vjeruje da je koštala skoro 12.000 eura.

Napadač Tottenham Hotspursa izgledao je dotjerano u crnom odijelu s bijelom kravatom i bijelom ružom na reveru, usklađenom sa mladenkinom vjenčanicom.

Par se vjenčao u crkvi Sveta Marija Magdalena, a proslava je upriličena u luksuznom hotelu Stapleford Park.

Sama ceremonija je za Abbey bila veoma emocionalna, a jedan od svjedoka izjavio je da su oboje bili veoma nervozni te da se mladenka rasplakala nakon što je izgovorila "da".

Zabava sa skromnih 120 gostiju trajala je do dugo u noć.

Crouch je navodno želio zaštiti svoje bogatstvo koje se procjenjuje na skoro osam miliona eura, te je Abbey morala potpisati predbračni ugovor.

U vezi između dvoje novopečenih mladenaca nije sve teklo glatko, raskidali su i mirili se, a najviše su ih uzdrmale optužbe prostitutke Monice Mint, koja je tvrdila da joj je Crouch platio za seks.