Daleko od očiju javnosti
0

Vjenčali se Mandy Moore i Ryan Adams

Sarajevo-x.com
Pjevačica i glumica Mandy Moore vjenčala se sa rokerom Ryanom Adamsom na skromnoj ceremoniji u američkom gradu Savannah, potvrdio je njen glasnogovornik tabliodu US Weekly.

Dvadesetčetverogodišnja zvijezda i njen sadašnji suprug objavili su zaruke prošlog mjeseca. Par se zabavljao godinu dana, a prekidali su u nekoliko navrata. U julu prošle godine rastali su nakon što je 34- godišnji Adams priznao da može podnijeti pritisak koji mu stvara stalno prisustvo paparazza.

"Mandy je jedna predivna osoba. Ali nažalost, ja sam alergičan na paparazze", kazao je bivši član grupe Whiskeytown, koji sada ima uspješnu solo karijeru.

Nakon što su objavili zaruke, Moore koja je poznata po ulogama u filmovima 'License to Wed', 'A Walk to Remember', 'Saved' i "American Dreamz.' izjavila je da ona nije 'tip djevojke koji sanja veliko vjenčanje'.

"Nadam se da će sve to proći bez velike pažnje javnosti", izjavila je Moore prije vjenčanja. Izvor blizak paru kazao je da su novopečeni mladenci 'vrlo, vrlo sretni'.