Privatna ceremonija
0

Vjenčali se Fergie i Josh Duhamel

Sarajevo-x.com
Slavna pjevačica Fergie i zvijezda blockbustera "Transformers" stali su u subotu pred oltar ukrašen magnolijama i bijelim ružama na ultra-privatnoj ceremoniji u Church Estates Vineyardsu u Malibuu (Kalifornija), objavio je Us Magazine.

Tridesetrogodišnja članica popularne grupe Black Eyed Peas za ovaj posebni dan izabrala je ipak vjenčanicu bijele boje, kreaciju modnog dvojca Dolce & Gabbana, a veo je bio ukrašen dijamantima H. Stern vrijednim nekoliko miliona dolara.

Seksi mladoženja, glavni junak TV serije Las Vegas, također je na sebi imao odijelo s potpisom Dolce & Gabbana, kao i djeveruše i kumovi.

Par je na kraju ceremonije razmijenio H. Stern prstenje od bijelog zlata, na kojima su ugravirane posebne privatne poruke mladenaca.

Energična Fergie, čije je pravo ime Stacy Ferguson, u vezi je s Duhamelom od 2004. godine, i to nakon što je američki glumac u intervjuu za magazin In Style priznao kako je ludo zaljubljen u pjevačicu, iako je ranije nije poznavao.

Zaručili su se krajem 2007. godine, a prošlog mjeseca Fergie je magazinu Blender otkrila kako ne vjeruje da će im se nakon vjenčanja život drastično promijeniti, jer već odavno žive zajedno i "praktički su u braku".