Stali na ludi kamen
28

Vjenčali se Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger: Osjećamo se blagoslovljeno

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kćerka legendarnog glumca i bivšeg guvernera Kalifornije Arnolda Schwarzeneggera udala se jučer za deset godina starijeg glumca Chrisa Pratta, piše CNN.

Prema riječima izvora bliskog paru Chris i Katherine su se vjenčali u Montecitu u Kaliforniji. Na vjenčanju su prisustvovali samo bliski prijatelji i njihove porodice.

"Jučer je bio najbolji dan u mom životu. Postali smo muž i žena pred Bogom, našim porodicama i onim koje volimo. Bila je to intimna i emotivna ceremonija. Osjećamo se blagoslovljenima što započinjemo novo poglavlje u našim životima", napisao je Pratt.

Vjenčanicu za mladu i odijelo za mladoženju kreirao je Giorgio Armani.

Par se vjerio u januaru ove godine poslije samo sedam mjeseci veze, a vjest o vjeridbi objavio je sam glumac i to na svom profilu na Instagramu.

"Slatka Katherine, toliko sam sretan što si rekla da. Oduševljen sam što ću te oženiti. Ponosan što živim s tobom u vjeri. Pa krenimo", napisao je Chris tada uz njihovu zajedničku fotografiju.

Katherine je Chrisu predao njen otac, legendarni holivudski snagator Arnold Schwarzenegger.

Prattu je ovo drugi brak. Iz prvog, osmogodišnjeg braka s glumicom Annom Faris ima sina Jacka. Njegova bivša supruga podržala je njihovu vezu pa je na Instagramu napisala kako je sretna zbog Chrisa i Katherine.