Brad Pitt o braku
0

Vjenčaćemo se kad to bude za sve legalno

Sarajevo-x.com
Američka glumačka zvijezda Brad Pitt podijelio je s medijima svoja razmišljanja o braku, porodičnom životu s glumicom Angelinom Jolie i o tome kako se osjeća zbog razloga što stari.

Četredesetpetogodišnji holivudski zavodnik, kojeg ćemo uskoro imati priliku gledati u novom filmu Quentina Tarantina "Inglourious Basterds", progovorio je o svom privatnom životu u intervjuu za Private.com.

"Kako starim, postao sam više svjestan prolaznosti vremena. Ne želim uzalud potrošiti ono što je od života ostalo. Želim ga provesti s ljudima koje volim i raditi stvari koje stvarno nešto znače", kaže Pitt.

Govoreći o vezi s jednom od najljepših žena na svijetu, Angelinom Jolie, rekao je: "Ja sam našao ljubav svog života, svoju srodnu dušu. Možda ćemo se vjenčati kad to legalno budu mogli učiniti i svi ostali koji to žele. Ja vjerujem u to da bi svi trebali imati jednaka prava. Kažu da homoseksulani brakovi uništavaju porodice i nažao čine djeci. Pa, ja sam imao privilegiju gledati svoje gay prijatelje u ulozi roditelja i pratiti njjihovu djecu kako rastu u okruženju ispunjenom ljubavlju", kaže Pitt.