Prinčeva supruga
23

Video u kojem polugola Meghan Markle prži hamburgere postao hit na internetu

Klix.ba
Supruga prica Harryja, Meghan Markle, proteklih dana je u žiži javnosti zbog kršenja brojnih kraljevskih pravila, od otkrivanja ramena do nogu, a stari video u kojem vojvotkinja od Sussexa polugola pravi hamburgere dodatno je naljutio britansku javnost.

Naime, poznati magazin Men's Health prije pet godina radio je priču s Meghan u sklopu koje je tadašnja glumica snimila seksi video u kojem prži hamburgere.

Meghan se na početku videa šeće na krovu zgrade u New Yorku te počinje svlačiti odjeću i prilaziti roštilju. Na kraju videa pojavljuje se naslov koji kaže: "Grilovanje nikad nije izgledalo ovako vruće".

Iz Men's Healtha ističu kako je Meghan pristala na snimanje videa te da podsjećanje na snimanje iz 2013. nije njihova namjera da kopaju po njenoj prošlosti.

"Meghan je glumila u seriji Suits već dvije godine kada je snimljen ovaj video. Uznemirujuće je što bi glumica koja ima posao ikada osjećala potrebu da mora grilovati hamburgere u mini suknji i topu kako bi unaprijedila svoju karijeru", napisali su iz magazina Men's Health.

Podsjećamo, princ Harry i Meghan Markle vjenčali su se 19. maja u kapelici St. Georgea u dvorcu Windsor, najstarijem i najvećem naseljenom dvorcu na svijetu, ujedno i službenoj rezidenciji kraljice Elizabete II.