Različiti stavovi
7

Video Anne Hathaway izazvao rasprave na Twitteru: Je li omiljena "dobrica" zaista ljubazna ili ne?

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Video Anne Hathaway iz 2022. godine ponovo je podijeljen na Twitteru te je izazvao rasprave među korisnicima o tome je li mnogima omiljena glumica bila nepristojna prema fanovima ili ne.

Anne nerijetko nazivaju omiljenom holivudskom dobricom te se smatra jednom od najpristojnijih glumačkih zvijezda, a na društvenim mrežama se uz različite snimke dešava da propituju ovu njenu "titulu".

Upravo se to desilo i sa njenim snimkom koji je nastao još 2022. godine te je ponovo isplivao i postao predmet rasprava. Hathaway je snimljena nakon modne revije brenda Valentino u Italiji, a gdje se obratila brojnim okupljenim fanovima koji su htjeli da se fotografišu s njom.

Može se vidjeti kako na italijanskom govori bučnoj masi da budu "mirni" dok im je gestikulirala da se stišaju.

"Ne mogu da se fotografišem sa svima", rekla je Hathaway, "Ali ja ću stajati ovdje i mahnuti ako želite da me fotografišete. Ne mogu da dajem autograme, previše vas je".

U nastavku se izvinila jer se nije mogla fotografisati sa svima i zahvalila na razumijevanju.

Snimak koji se ponovo pojavio izazvao je debatu među fanovima o tome da li je Hathaway bila pristojna prema njima, a neki su smatrali da je bila i više nego ljubazna dok je bilo i onih koji su smatrali da je djelovala nepristojno i snishodljivo.

"Vrlo ljubazno. Poznate ličnosti nisu obavezne da se druže sa fanovima", "bar je to uradila ljubazno", "vrlo ljubazno, lako ih je mogla ignorisati", glasili su neki od komentara onih koji su njen potez okarakterisali pozitivnim.

"Snishodljivo i nepristojno, očigledno je uvježbano", "nepristojno i lažno učtivo u isto vrijeeme", "uglavnom snishodljivo", navodili su oni koji su bili suprotnog mišljenja.