Showbiz
0

Vida Guerra otkrila zašto se skinula za Playboy

Sarajevo-x.com
Vida Guerra se skinula za muški magazin Playboy, samo da bi dokazala da su njene gole slike koje kruže internetom ustvari lažne.

Zanosni model (koja je postala i glumica) je nekoliko puta odbila ponude da se skine za časopis. No kada su se pojavile lažne fotografije, pristala se slikati za Playboy kako bi pokazala javnosti kako prava Guerra zaista izgleda.

[SLIKA]1[/SLIKA]"Oni (Playboy) su me kontaktirali tri puta, tako da sam postala malo uzrujana oko sve te situacije. Napravili su veliku frku oko toga, tako da sam ja na kraju pomislila kako je najbolje pristati na ponudu Playboya i uraditi to na jedan fin, elegantan i ukusan način, pošto su svi tako zainteresirani kako izgledam bez odjeće", objasnila je Vida.

Guerra je svojim fanovima poručila, da na osnovu nekih urođenih oznaka na njenom tijelu mogu znati da li je fotografija lažna.

"Ja na tijelu imam neke 'specifične oznake'. Možete ih potražiti na lažnim slikama i biće vam jasno kako su one lažne. Ne možete ih vidjeti na slikama iz Playboya, jer nisam napravila nijednu sliku na kojoj su mi noge potpuno raširene. Jedan je ispod pupka, a drugi se nalazi visoko na unutrašnjoj strani moje butine", izjavila je Vida za magazin King. Vida nije izjavila koje su to 'specifične oznake'.