Showbiz
0

Victoria Beckham zbog neodgovornosti izgubila milione

FENA
Victoria Beckham tvrdi da je zbog prekida suradnje s trendi odjevnim brendom Rock&Republic izgubila pedeset miliona dolara, iako je javnosti već otprije poznato da je upravo ona ta koja nije izvršavala svoje obveze prema brendu s kojim je surađivala, te da je učestalo odbijala pojavljivati se na promocijama vlastitih krpica.

Posh Spice je 2004. godine potpisala ugovor s Rock&Republicom, koji je njezine traperice prodavao za više od dvjesto dolara, a ugovor su raskinuli dvije godine kasnije, kad se glavni dizajner, ujedno i vlasnik tvrtke, Michael Ball pjevačici drznuo prigovoriti zbog neodgovornog pristupa poslu.

Vlasnik Kitsona, najdražeg butika losanđeleskih zvijezda, Fraser Ross, novinarima je rekao kako za lošu prodaju Victorijinih krpica može okriviti jedino nju, opet iz istog razloga kao i Ball - na promocijama se nije pojavljivala jer je imala "pametnijeg posla".

Ross se kasnije Victoriji ipak ispričao te svoju izjavu i javno povukao, objašnjavajući kako će Kitson svoju suradnju s Beckhamima nastaviti. Ipak, činjenica je da su mnogi, a među njima i Kitson, cijenu Victorijinih traperica prepolovili, a neki su im cijenu snizili za čak 70 posto.