Unatoč zvjezdanom statusu
0

FOTO / Victoria Beckham sebe vidi kao jednu sasvim prosječnu ženu

Sarajevo-x.com
Victoria Beckham ima život na kakvom bi joj pozavidjele mnoge žene, zgodnog i bogatog supruga, četvero prekrasne djece i uspješnu vlastitu karijeru. Ipka, smatra da živi životom sasvim prosječne žene.
U intervjuu za britansko izdanje Harper's Bazaara, kojeg prati zadivljujući editorijal koji podsjeća na Elizabeth Taylor i Marilyn Monroe na vrhuncu slave, bivša pop zvijezda priznala je da uglavnom nosi vlastite kreacije kako bi se što više približila kupcima.

"Uvijek se šalimo kako, iako imamo prekrasne i zgodne manekenke, ja uvijek kažem 'Dobro, ja ću obući ono što kreiram jer ja predstavljam prosječnu ženu'", kazala je Victoria.

Dodaje da je navikla na taj sistem rada i da joj je bilo teško dok je bila trudna jer nije mogla stajati iza svojih modela.

Victoria se proteklih godina etablirala kao uspješna modna dizajnerica, a tome svjedoči i nagrada za britanskog dizajnera godine. Prisjetila se trenutka kada je primila prestižno priznanje.

"Kada sam sišla sa bine nisam mogla prestati plakati i bila sam tužna jer nisam zahvalila svima kojima sam trebala. Ali mislim da su ljudi vidjeli pravu mene", kazala je Victoria.

Priznaje da bi svoje kreacije voljela vidjeti na glumici Tildi Swinton jer je smatra "intrigantnom, modernom i modno osviještenom".