{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Van der Vaartova supruga operisala rak dojke

T
17.6.2009. u 17:10
0
1
Van der Vaartova supruga operisala rak dojke
0
Van der Vaartova supruga operisala rak dojke
Supruga Realovog veznjaka Rafaela van der Vaarta, Sylvie, 2003. godine najseksipilnija Nizozemka, model i glumica, otkrila je da se u 31. godini života mora boriti protiv karcionoma dojke.
Srećom bolest je otkrivena u razvojnoj fazi, te je gđa. Van der Vaart hitno podvrgnuta operativnom zahvatu, nakon kojeg se dobro oporavlja.

- Operacija je obavljena u klinici u Madridu, a sve je trajalo nekoliko sati. Nije otkriveno da je bolest metastazirala, pa sam već nakon sedam dana bila na poslu. U ovome se trenutku dobre osjećam, Rafael mi je velika potpora. Ipak, otputovali smo na odmor, bio mi je potreban odmak od svega ovoga - rekla je jedna od najzgodnijih supruga nogometaša, dodavši da je sama napipala kvržicu koja ju je natjerala da posjeti liječnike i podsjetila je na trenutak kada je njena majka u dobi od 39 godina otkrila da boluje od raka dojke.

- U junu ću iz preventivnih razloga krenuti na hemoterapije. To od mene zahtjeva moj onkolog koji želi na nulu spustiti postotak šanse u recidiv. I ne smeta me moguć gubitak kose, premda još ne znamo kako će moje tijelo reagirati na hemoterapijski tretman. Uostalom, izgubim li kosu neću se oko toga uzbuđivati - kazala je plavokosa ljepotica i odaslala upozorenje na kraju:

- Sve ovo javno govorim jer želim apelirati na žene da shvate ozbiljno bolest koja ih može zadesiti. To je moja želja, zato vam ovo pričam.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: