Objavila fotografiju
9

Usred glasina o drugoj vezi, Irina Shayk otkrila da uživa na odmoru s Bradleyjem Cooperom

L. R.
Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: EPA)
Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: EPA)
Manekenka Irina Shayk usred glasina o vezi s Tomom Bradyjem, objavila fotografije sa svojim bivšim partnerom Bradleyjem Cooperom.

Naime, jučer je na svom Instagram profilu podijelila fotografije na kojima pozira u toplesu, a nešto kasnije putem Instagram storyja podijelila i da joj društvo na odmoru pravi njen bivši partner Bradley Cooper.

Na fotografijama koje je podijelila može se vidjeti kako pozira na stijenama uz obalu dok na sebi ima donji dio kupaćeg kostima, patike i bijele čarape.

Fotografiju na kojoj je objavila Bradleya Coopera, može se vidjeti kako on uživa ploveći na kajaku. Iako je njihov trenutni status veze nejasan, fotografije su objavljene usred glasina o njenoj vezi s bivšim NFL igračem Tomom Bradyjem.
Screenshot/Instagram Story
Screenshot/Instagram Story

Naime, prije gotovo dvije sedmice, Irina Shayk i Tom Brady fotografisani su kako izlaze iz istog hotela s pet zvjezdica u Londonu. Mediji su ih uhvatili kako napuštaju otmjeni hotel rano ujutro u razmaku od samo pet minuta.

U međuvremenu, izvori su za medije u julu rekli da Bradleyu Cooperu ne smeta nova romansa njegove bivše djevojke sa bivšim igračem NFL-a.

Podsjećamo, Irina i Bradley bili su u vezi četiri godine, a zvanično su prekinuli u 2019. godini. Zajedno imaju šestogodišnju kćerku Leu De Seine.