Showbiz
0

Uskoro vjenčanje Pitt - Jolie

Sarajevo-x.com
Nakon tri godine veze i četvero djece, najpoznatiji ljubavni par na svijetu Angelina Jolie i Brad Pitt odlučio je svoju ljubav okruniti brakom, a vjenčanje će se, prema pisanju američkih medija, dogoditi ovog proljeća u Santa Barbari, i to prije rođenja njihovog drugog biološkog djeteta.

Prošnja je navodno bila "vrlo romantična", no protagonisti priče, po dobrom starom običaju, detalje ne žele iznositi u javnost.

Iako je zbog trudnoće uzela stanku od snimanja filmova, Angelina Jolie narednih će mjeseci, osim trudnoćom, biti okupirana planiranjem vjenčanja s Bradom Pittom.

Prema pisanju tabloida In Touch Weekly, Brad ju je zaprosio za romantičnom večerom u jednom restoranu, a prije toga se, naravno, pobrinuo da s nevjenčanom suprugom ima privatnost, zakupio je veći dio restorana.

Oboje su iskusni po pitanju braka - Brad Pitt bio je oženjen za Jennifer Aniston (koja ga navodno do danas nije preboljela), a Angelina je bila u braku s glumcima Johnnyjem Leeom Millerom i Billyjem Bobom Thortonom.

Budući supružnici upoznali su se na snimanju filma "Mr. & Mrs. Smith", a samo nekoliko dana nakon njihovog prvog susreta Bradova romansa s Jennifer Aniston postala je prošlost.