Uslijedio je i odgovor
29

Urnebesna reakcija: Zvijezde filma "Creed III" uhvaćene dok odmjeravaju novinarku

N. O.
Screenshot/Twitter
Screenshot/Twitter
Michael B. Jordan i Jonathan Majors uhvaćeni su dok su tokom intervjua odmjeravali voditeljicu, a snimak je ubrzo postao hit na mrežama.

Uoči premijere filma "Creed III" u SAD-u, zvijezde Michael B. Jordan i Jonathan Majors razgovarali su s novinarkom Sharrondom Williams, međutim jedan trenutak intervjua posebno je ukrao pažnju.

Njihov razgovor bio je i zabavan i informativan, dotaknuli se i ozbiljnih tema poput muškosti, prevazilaženja traume iz prošlosti i življenja u trenutku, međutim, kraj intervjua je postao viralan na mrežama.

Nakon što je zahvalila glumcima na izdvojenom vremenu, Williams se može vidjeti kako ustaje sa stolice i odlazi. Kamera je ostala na glumcima iz filma "Creed III", koji su uhvaćeni kako odmjeravaju novinarku.

Isječak trenutka kad je odmjeravaju podijeljen je na društvenim mrežama, što je izazvalo širok spektar reakcija obožavatelja. Snimak tog trenutka prikupio je preko 12 miliona pregleda samo na Twitteru.

Naposlijetku je reagovala i sama voditeljica poručivši da je sve tako "divlje" i zapitala se "šta se dešava". Potom je na Instagramu dosjetljivo odlučila iskoristiti trenutak te je odlučila predstaviti se javnosti nakon što je njena "pozadina" postala hit na mrežama.