Nakon godinu i po
53

Upoznali se u realityju: Pukla ljubav između atraktivne Banjalučanke i "Gospodina Savršenog"

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pukla je ljubav između Banjalučanke Stankice Stojanović i "Gospodina Savršenog" Tonija Šćulca koji su bili zajedno od maja prošle godine.

Splićanin i zvijezda treće sezone popularnog reality showa "Gospodin Savršeni" Toni, posljednja je četiri mjeseca proveo kao gostujući profesor i na Univerzitetu u Latviji.

Stankica, koja se bavi dizajniranjem ženskih odijela, za to vrijeme bila posvećena selidbi. Od zajedničkog života u Splitu čini se ipak neće biti ništa.

"Zapravo ne selim se nigdje predaleko, svega 500 metara od svog starog stana, ali i dalje sam u Banja Luci. Samo sam željela investirati u životni prostor kakav želim. Taj trenutak mi je bio jako važan, kako zbog mog osobnog zadovoljstva, tako i zbog potreba posla kojim se bavim", rekla je Stankica za Story.

Na pitanje useljava li se s Tonijem, odgovorila je: "U stan se useljavam s Kićom (psom), a Toni će uvijek biti nama drag gost."

Otkrila je da su u "odličnom, prijateljskom odnosu".

"Baš prije par dana posjetio je mene i moju obitelj. Poštovanje i briga jedno za drugog koje smo stekli za vrijeme veze, uvijek će biti dio našeg odnosa", dodala je.