|

Upoznajte zgodnu i nestašnu rodicu princeze Diane

Upoznajte zgodnu i nestašnu rodicu princeze Diane
0
Klix.ba
29.12.2015. u 12:26
301
komentara
0

dijeljenja
1/8 Kitty
2/8
3/8 Sestra Amelia s drugaricom
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8
Rodica princeze Diane Kitty Spencer uzdrmala je londonsko društvo poput oluje kada je stigla u Veliku Britaniju prije četiri godine, dok je njena sestra Amelia odlučila održati zabavu u Južnoj Africi gdje su odrasle.
Dvadesettrogodišnja Ameila je u dugoj vezi s južnoafričkim "adonisom" Gregom Mallettom i njen otac Earl Spencer ne treba brinuti za nju. No, druga kćerka Kitty, s plavim loknama i predivnim licem, postala je glavna ličnost u showbizu.

Kitty se pojavljuje na svim zabavama koje dokumentuje na društvenim mrežama. Privukla je pažnju medija kada se prvi put pojavila sa princom Williamom i princom Harryjem na misi zadušnici za Dianu 2007. godine. Prisustvovala je i vjenčanju Kate i Williama 2011. godine, ali njeni roditelji su očajnički pokušavali da je sklone od medija u čemu nisu uspjeli.

Naime, Kitty je bila odlična učenica u Reddam Houseu, privatnoj školi u Južnoj Africi. Diplomirala je psihologiju, politiku i englesku literaturu na Univerzitetu Cape Town, a potom je postala glavna medijska meta. Provokativne fotografije, skupocjene haljine, glamurozne zabave i egzotična putovanja učinile su je popularnom.

Također, bavi se manekenstvom što je dodatno uzburkalo strasti u aristokratskoj porodici. Dodatnu vatru Kitty zapali kada se fotografiše u bikiniju ili s dubokim dekolteom, što se smatra neprikladnim u visokom, kraljevskom društvu, no ona ne mari za to.
Prijavi grešku


Komentari (301)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...