|

Upoznajte bizarnu stranu Angeline Jolie

Upoznajte bizarnu stranu Angeline Jolie
0
S
Sarajevo-x.com
22.11.2011. u 17:30
18
komentara
0

dijeljenja
Upoznajte bizarnu stranu Angeline Jolie Angelina Jolie (Foto: Reuters)
Bivši asistent Angeline Jolie otkrio nam je da se UN-ova ambasadorica dobre volje i majka šestero djece nije odrekla nekih bizarnih navika iz svoje prošlosti. Ove navode donosi nam intervju magazina In Touch.
Bivši asistent je progovorio o svom odnosu sa Angelinom. Rekao je da se ona više ne povređuje zbog fasciniranosti krvlju, ali da i dalje čuva zavoje s krvlju svoje djece nakon povreda u igri. Neimenovani asistent je rekao da se ona svakodnevno zatvara u teretanu u kući gdje je niko ne smije uznemiravati dok ona neumorno vježba.

Ona je danas putujuća humanitarka, sa partnerom Bradom Pittom planira dobrotvorene projekte širom planete, a njen PR tim se brižljivo potrudio da njena prošlost ostane u maglovitom sjećanju.

Dok još nije bila poznata, Angelina se trudila raznim ispadima doći na naslovnice. Ponajviše je to uspjela kada je poljubila svoga brata u usta ispred nekoliko fotografa koji su to naravno zabilježili i objavili kao glavnu vijest. Nakon toga, rekla je da obožava noževe i da ima impresivnu kolekciju u svom stanu.

Potom je oko vrata u bočici počela nositi krv svog tadašnjeg ljubavnika, znatno starijeg Billyja Boba Thortona, i tako puniti naslovnice svojim ispadima radije nego ulogama. Javna svađa sa njenim ocem je svima već poznata stvar.
Prijavi grešku


Komentari (18)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...