Borave u Sloveniji
82

Una Čolić svoj privatni život skrivala od javnosti, sada je otkrila da je sretno zaljubljena

Klix.ba
Foto: Instagram/unacolic
Foto: Instagram/unacolic
Una Čolić, kćerka Zdravka Čolića, skrivala je svoj privatni život od javnosti. No, sada je s pratiteljima podijelila da je sretno zaljubljena.

Naime, objavila je fotografije na kojima se vozi s dečkom na motociklu. Njih dvoje trenutno borave u Sloveniji. No, nije navela njegovo ime.

Pratitelje je zanimalo je li Zdravko upoznao njenog momka, ali nije dala odgovor na to pitanje.

Foto: Instagram/unacolic
Foto: Instagram/unacolic

Ona izazovnim fotografijama često privlači pažnju brojnih korisnika društvenih mreža. Zdravko je ranije naveo da ograničenja uvijek moraju postojati. Una ima mlađu sestru Laru.

"Ponosan sam na svoju malu porodicu, šmizle, dvije devojčice, sada već djevojke. Žena se brine više. Kada bi bilo do mene, sve bih dopustio. Ona mene kritikuje, ali to je tako. S druge strane, ne mogu biti previše strog, to je nekako teško. U momentima mogu malo da se uozbiljim. Uglavnom, popustljiv sam", rekao je za crnogorsku televiziju E.

Foto: Instagram/unacolic
Foto: Instagram/unacolic

Dodao je da imaju poštovanje, ali da je teško kontrolisati korištenje tehnologije, koja uzima sve više maha.

"Ono što sam ponio od kuće je poštovanje, čast i obraz. Volio bih da i one to isto smatraju. Najvažnije je da nije sve u parama i bogatstvu, ali da postoji valjanost i da je neko vrijedan, to je najbitnije da imaju u životu. Sutra će morati same da žive svoj život i da rade, a ne da se oslanjaju na drugog, što je danas moguće", ispričao je.