Showbiz
0

Uhapšena glumica Lindsay Lohan

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Mlada glumica Lindsay Lohan uhapšena je u subotu u Californiji nakon saobraćajne nesreće koju je prouzrokovala i zbog osnovane sumnje da je vozila pod utjecajem alkohola i droga. Policijski istražitelji su izjavili da su u automobilu mlade glumice pronašli određenu količinu kokaina.

"Lindsay je u svom automobilu bila sa još dvoje drugih ljudi kada su oko 17:30 sati doživjeli saobraćajnu nesreću na Sunsetu Boulevardu", izjavio je za AP policajac Mike Foxen.

Policajci su u automobilu kojim je upravljala Lindsay pronašli određenu količinu kokaina. Istražitelji nisu htjeli reći gdje je droga tačno pronađena, ali su naglasili da nije bila u ličnom posjedu mlade glumice.

Lindsay je ove godine već nekoliko mjeseci provela u raznim rehabilitacionim centrima na odvikavanju od alkohola i droga. Prilikom ove saobraćajne nesreće zadobila je lakše povrede.

Nakon pregleda u bolnici, policajci su uhapsili glumicu zbog osnovane sumnje da je vozila pod uticajem droga i alkohola. Nakon plaćanja kaucije, Lindsay je puštena iz pritvora. Cijeli slučaj proslijeđen je u ured tužilaštva.