Anne Buydens
51

Udovica Kirka Douglasa u elegantnom izdanju proslavila svoj 101. rođendan

E. Sk.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Anne Buydens, udovica Kirka Douglasa proslavila je svoj 101. rođendan.

Njen unuk Cameron Douglas na Instagramu je podijelio niz fotografija i videozapisa dok su porodica i prijatelji prolazili pored kuće njegove bake kako bi je pozdravili iz daljine.

Mnogi su željeli vidjeti Anne koja je sjedila u invalidskim kolicima pored svog psa i brojnih rođendanskih balona. Izgledala je elegantno u odijelu boje lavande, a nosila je i zaštitnu masku za lice i lentu na kojoj je pisalo, "to je moj rođendan", piše USmagazine.

Zvijezda Wonder Boysa, kojoj se pridružila njegova djevojka Viviane Thibes i njihova dvogodišnja kćerka Lua svojim pratiocima na Instagramu kazali su kako su čekali oko 20 ili 30 minuta da pozdrave Anne, ali da bi rado čekali 20 ili 30 sati da požele Anne sretan rođendan.

Rođendan joj je javno čestitao i Michael Douglas uz fotografiju s njom i Kirkom, a čestitkama se pridružila i Catherine Zeta Jones.

"Sretan rođendan mojoj izvanrednoj svekrvi. Naša kraljica, naša Oma. Sve što je dobro u ženama ti imaš. Divim ti se i volim te. Hvala ti za sve što si napravila za ljude u svijetu", napisala je Catherine.