Vjenčanja
0

Udala se Mariah Carey

Sarajevo-x.com
Popularna pjevačica Mariah Carey i popularni rapper i glumac Nick Cannon vjenčali su se na Bahamima, prenose američki mediji.

The New York Post piše da je ceremonija vjenčanja održana u tajnosti ispred porodične kućeove pop pjevačice i pozivaju se na izvore bliske njoj.

Magazin Latina prenosi da je vjenčanje bilo u srijedu, a Cannon je dao da se izradi 2,5 miliona dolara vrijedan prsten koji je poklonio mladoj.

Nijedno od mladenaca nije odgovaralo na pozive i e-mailove, tako da javnost još uvijek nema zvaničnu potvrdu ovog događaja.

38-ogodišnja Mariah je nedavno izdala singl "Touch My Body" sa novog albuma "E=MC2" i našla se među najprodavanijim muzičarima. Najveći uspjeh ova muzičarka je doživjela 1990-ih sa svojim debitantskim albumom.

Cannon je 11 godina mlađi od nje. Glumio je u filmu "Drumline" i "Shall We Dance?" a debitovao je na polju muzike 2003. Par se upoznao kad je mladoženja režirao spot za Mariahinu pjesmu "Bye bye" i nakon toga su izlazili nekoliko sedmica.

Prethodno je, prenosi britanski Mirror, ova pjevačica bila udata za Tommyja Mottolu ali su se razveli 1998. Cannonu je ovo prvi brak.