Showbiz
19

Udaje se Kylie Minogue: Pjevačica se zaručila za 19 godina mlađeg muškarca

Klix.ba
Australijska muzička zvijezda Kylie Minogue najavila je zaruke sa svojim izabranikom, muškarcem po imenu Joshua Sasse, piše Daily Telegraph.

Joshua Sasse je 28-godišnji britanski glumac s kojim je pjevačica u vezi svega šest mjeseci, a vjeruje se kako se par zaručio na Božić.

Samo nekoliko dana nakon ceremonije NME Awards, Kylie je u javnosti primijećena sa dijamantnim prstenom na ruci.

Njih dvoje su se upoznali prošle godine, kad je Joshua glumio u muzičkoj komediji Gallavant.

A ukoliko vas činjenica da je Kylie koja ima 47 godina čak 19 godina starija od svog partnera čini skeptičnima, ona ima jednu poruku za vas:

"Nas dvoje nekako izgledamo dobro skupa. I iako možda na papiru to ne izgleda uredu, jednostavno je osjećaj pravi. On je apsolutno briljantna osoba. I kad pokušam da glumim da sam cool i staložena, na čitavom mom licu se vidi koliko sam sretna", kazala je Kylie za jednu lokalnu radio stanicu.

U prošlosti je imala nekoliko veza (među njima su bili Michael Hutchence i Jason Donovan), a zbog načina na koji su završile, mislila je kako se nikad neće udati.

Dodala je kako konačno ima ljubav u svom životu i kako je to čini sretnom, a novinarima je još prošle godine kazala kako bi voljela osnovati porodicu.