|

Udaje se Britney Spears?

Udaje se Britney Spears?
0
S
Sarajevo-x.com
8.12.2009. u 18:01
0
komentara
0

dijeljenja
Udaje se Britney Spears? Foto: AP
Pop pjevačica Britney Spears se, navodno, udaje za dečka Jasona Trawicka izvijestio je magazin 'Heat'.
Slavna muzičarka koja se već dva puta udavala i to za Jasona Alexandera i Kevina Federlinea, sada planira tradicionalno, bijelo vjenčanje, no konačni datum još uvijek nije određen.

"Britney se napokon vratila normalnom životu i njen sljedeći korak je da se u potpunosti smiri sa Jasonom. Njihova veza je sada zaista zrela i ne može se porediti s vezama koje je Britney imala sa Kevinom ili Jasonom Alexanderom. Trawick je izgubljen bez Britney i u potpunosti je 'opsjednut' njome“, kazao je neimenovani izvor potvrdivši medijske špekulacije da se slavna muzičarka udaje.

On je dodao i to da Britney želi tradicionalno vjenčanje na kojem će biti samo mali broj ljudi, tačnije samo uži krug prijatelja i porodice.

Drugi, neimenovani izvor je također kazao da je otac slavne pjevačice veoma dobro prihvatio Jasona, te kako misli da je on zaista dobar momak i puno bolja šansa za Britney nego što je to Kevin bio.

"Iako Jasona smatra dobrim momkom, otac Britney Spears želi da ona i Jason još neko vrijeme budu u vezi, jer ne bi za nju bilo dobro da ponovo, olako, upadne u još jedan brak“, kazao je neimenovani izvor prenosi britanski Digital Spy.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.