Uvredljiva izjava
301

Učesnik "Braka na prvu" zgorozio javnost: Žene na internetu izgledaju kao avioni, a uživo kao kamioni

N. C.
Filip Belić (Foto: RTL)
Filip Belić (Foto: RTL)
Filip Belić, učesnik četvrte sezone "Braka na prvu" na RTL-u, imao je uvredljivu izjavu prema pripadnicama ljepšeg pola.

Filip je samouvjereni 32-godišnji taksista iz Zagreba, a prilikom svog predstavljanja on je svojom izjavom zgrozio javnost.

"Prijavila me sestra, a odlučio sam otići u show kako bi prijateljima omogućio zabavu na svojoj svadbi", rekao je.

Filip nema problema s iskrenošću, a stručnjaci kažu da je on tip kojem je najvažnija kontrola, potom povjerenje, iskrenost, direktnost.

"Žena mojih snova treba biti atraktivna - ako ja držim do svog izgleda, mora i ona dobro izgledati. Pristojna, ne smije biti glasna, naporna i mora biti samostalna, ne da živi kod mame i tate. Preferiram damski, miran, nježan, ženstveni tip djevojaka. Početna privlačnost i kemija su mi važne, bez toga ništa" izjavio je.

On je naveo da je razočaran što se današnje djevojke drukčije predstavljaju na društvenim mrežama.

"Žene internetu izgledaju kao avioni, a uživo kao kamioni. Jako mi je bitno da moja buduća partnerica voli životinje jer ako ne voli, može odmah otići. Nisam neki narcis ili da sam umišljen, ali držim do neke razine s kim bih mogao biti i s kim bih mogao provesti neko vrijeme tako da se nadam da će biti u tim mojim nekim očekivanjima. Znam što želim, a ako mi ne bude odgovaralo, sigurno neću forsirati", rekao je.