Larissa Riquelme
0

FOTO / "U krevetu postajem prava tigrica"

Sarajevo-x.com
Larissa Riquelme (Magazin "Paparazzo")
Larissa Riquelme (Magazin "Paparazzo")
Najpopularnija paragvajska navijačica Larissa Riquelme i dalje puni naslovne strane brojnih svjetskih magazina. Ovoga puta pozirala je za brazilski magazin "Paparazzo", te u intervjuu otkrila i nekoliko intimnih detalja, između ostalog i to da je u krevetu prava tigrica.

Larissa Riquelme, paragvajski model, postala je popularna širom svijeta zbog svog strastvenog navijanja i raskošnog dekoltea tokom Svjetskog prvenstva, ali posebno zbog obećanja da će se skinuti gola pobijedi li selekcija njene zemlje.

Paragvaj nije pobijedio, no Larissa se ipak skinula, na zadovoljstvo mnogih. Ovih dana pozirala je i za brazilski magazin "Paparazzo", a snimanje je održano u Rio de Janeiru.

Atraktivna Larrisa priznala je kako je imala seksualni odnos pored rijeke Paragvaj, najveće rijeke u svojoj zemlji.

"To je mjesto veoma romantično, a noć je bila prekrasna. Razgovarala sam s dečkom i to se samo dogodilo", kazala je Larissa nastavljajući kako seksualne vragolije ipak više voli izvoditi unutar četiri zida jer se tako osjeća mnogo komotnije.

"Ja sam veoma romantična osoba, ali unutar četiri zida postajem prava tigrica. Tokom seksa žena može sve, sve što poželi dobit će", kazala je zgodna Paragvajka koja posljednjih mjeseci ne silazi sa naslovnih strana svjetskih medija.