|

U kraljevskom običaju strijeljanja fazana učestvovat će i Pippa

U kraljevskom običaju strijeljanja fazana učestvovat će i Pippa
0
S
Sarajevo-x.com
4.12.2011. u 19:00
19
komentara
0

dijeljenja
U kraljevskom običaju strijeljanja fazana učestvovat će i Pippa Foto: AFP
Pippa Middleton, mlađa sestra kraljevske snahe Kate, pozvana je da se pridruži kraljevskoj porodici na božićnom okupljanju na posjedu Sandringha.
Pippa se očigledno veoma dopala rigidnoj kraljevskoj porodici pa je od nje zatraženo da učestvuje i tradicionalnom običaju strijeljanja fazana, koji je do sada bio rezervisan isključivo za članove kraljevske porodice i njihove bračne drugove.

Pippa je stručnjak u u strijeljanju, a poziv da sudjeluje na kraljevskom događaju prihvatila je s oduševljenjem te je već nekoliko vikenda provela vježbajući strijeljanje kako ne bi iznevjerila svoju grupu.

Ovo je prvi Božić koji će vojvotkinja od Cambridgea provesti sa porodicom svog muža pa će joj sestrino društvo pomoći da se odjeća kao kod kuće.

Imanje Sandringham Imanje Sandringham
"Kate će nedostajati porodica na Božić, ali će joj Pippino prisustvo pomoći da lakše podnese odvojenost od porodice", kaže neimenovani izvor, a piše Daily Mail.

Pippa se navodno odlično slaže sa prinčevima Williamom i Harryjem. "Nije uobičajeno da neko izvan kraljevske porodice dobije poziv, ali William želi da se Kate osjeća ugodno" tvrdi izvor.
Prijavi grešku


Komentari (19)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...