Idiličan prizor
11

U društvu Stjepana Hausera uživala nova misteriozna brineta

E. Sk.
Slavni vilončelist Stjepan Hauser još jednom je iznenadio fanove na Instagramu fotografijom na kojoj uživa u društvu nove, misteriozne brinete.

Nakon špekulacija da je u vezi s kolegicom Lolom Astanovom, s kojom je sarađivao nekoliko puta i koja je bila gošća na njegovim koncertima, Hauser je svojim fanovima dao novi povod za razmišljanje.

"Obiteljski život", napisao je u opisu fotografije na kojoj on i djevojka čije je lice sakriveno kačketom poziraju s dva psa u planinama.

Iako su mu neke obožavateljice dale do znanja da im nije drago zbog činjenice da ga vide u ženskom društvu, ovaj idilični prizor svidio se njegovim brojnim pratiocima na Instagramu, koji su ga u komentarima pitali čak kad će svadba.

Mada nije otkrio identitet djevojke s kojom je uživao na planini, fanovi nagađaju da se radi o atraktivnoj talijanskoj pjevačici Benedetti Caretti s kojom je već zajedno izveo pjesmu "Shallow".

Lijepa Benedetta koju na Instagramu prati gotovo 50 hiljada ljudi nije se izjašnjavala o druženju s Hauserom, ali je objavila fotografiju kojom je odala da pije vino u istom restoranu iz kojeg se Hauser pohvalio da uživa.