Bokser četvrti put rekao "da"
0

Tyson obnovio bračne zavjete u duhu islama

Sarajevo-x.com
Nekada slavni bokser Mike Tyson četvrti put je rekao "da" pred matičarem. Naime, kako pišu američki mediji, Tyson je ovoga puta obnovio zavjete sa svojom sadašnjom suprugom, ali u duhu drugačije tradicije.

Nekadašnji šampion u teškoj kategoriji i njegova sadašnja supruga Lakiha Spicer Tyson su iznenadili stotine gostiju koji su došli u Las Vegas u uvjerenju da će prisustvovati rođendanskoj zabavi, ali se ona na kraju pretvorila u vjenčanje.

Čim su svi gosti stigli na zabavu, Mike i Lakiha su nestali iza zavjese, a potom se nakon nekoliko minuta pojavili u svadbenoj odjeći.

Par je u braku već tri godine, a kako piše TMZ, zavjete su ovog puta obnovili u tradicionalnoj muslimanskoj ceremoniji, odnosno u duhu islama.

Razlog za ponovno obnavljanje zavjeta je to što se par prvobitno vjenčao u Las Vegasu samo deset dana nakon tragične smrti Mikeove četverogodišnje kćerkice Exodus. Tada je vjenčanje bilo veoma intimno, sa malo gosti i bez slavlja.

Mike i njegova supruga su u januaru dobili i drugo dijete koje su nazvali Morocco Elijah Tyson. Njih dvoje imaju dvogodišnju kćerku Milan, a Mike je otac i petero djece iz prethodnih brakova.